Getuigenis - Compass Software bij Schrijnwerkerij LEDUNE

Compass Software bij Schrijnwerkerij LEDUNE

Getuigenis van Schrijnwerkerij LEDUNE te DOUR

Compass Software is sinds jaren al DE software voor het ontwerpen en de productie van trappen. Vanaf zijn basisversies, bestemd voor de occassionele fabrikant, tot de meest geavanceerde versies, die de volledige besturing van alle soorten CNC machines toelaten, is Compass Software DE oplossing die u nodig hebt om uw omzet en productie te verbeteren. In een woord, om efficient vooruit te gaan.

Getuigenis:

Als voorbeeld willen wij het bedrijf Ledune te Dour aanhalen. De Heer Ledune kon immers, na zijn opleiding van slechts één dag, een trap zonder enig probleem produceren met bovendien een tijdwinst van 2 dagen.

  • Mijnheer Ledune, welk is uw bedrijfsprofiel ? Activiteit en aantal medewerkers ?
    Wij zijn een algemene aannemer in schrijnwerkerij en hebben 3 medewerkers.
  • Hoe bouwde u uw trappen in het verleden ?
    Alvorens Compass Software te gebruiken, moest ik de trap uittekenen. Dit gebeurde door conventionele methoden te gebruiken : door soms zelfs op de grond tekenen, op schaal 1/1, enz…
  • Wat heeft u van methode doen veranderen ?
    Door de gespecialiseerde vakbladen te raadplegen werd mijn aandacht door Compass Software getrokken. Ik heb meer iinformatie aan CBA gevraagd.
  • Welke appreciatie geeft u aan de demonstratie en adviezen die u gekregen hebt ?
    De demonstratie was zeer duidelijk en ik begreep onmiddlijk dat Compass Software mij veel tijd zou doen sparen.
  • Wat denkt u, na uw aankoop, over de opleiding in van dit product ?
    De opleiding na aankoop is absoluut noodzakelijk om alle mogelijkheden van Compass Software te ontdekken. Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben van de opleiding.
  • Zou U uw collegas aanraden om een opleiding bij CBA te volgen ?
    Zonder enige twijfel !
  • Binnen welke termijn hebt u werkelijk de software kunnen gebruiken ?
    Ik heb Compass Software onmiddellijk gebruikt. De eerste opleidingsdag was voldoende om aan de slag te gaan.
  • Welk was uw eerste project ? Welke soort trap, welke vorm?
    Het eerste project was de bouw van een ¼ draaiende trap.
  • En daarna, het volgende project ?
    Het tweede project was eveneens een trap ¼, met een trapgat met vrije vorm.
  • Hebt u onze technische dienst gecontacteerd om uw trap te bouwen ? Was de dienst ook efficient ?
    Ja ! Ik heb contact met CBA opgenomen en daar heb ik een antwoord op iedere gestelde vraag gekregen.
  • Hoeveel tijd, denkt u, hebt u met uw eerste trap in productietijd gewonnen?
    Op de eerste trap, heb ik zeker 2 werkdagen gewonnen !
  • Hoe lang duurt het om een trap te tekenen en om de productie te starten ?
    Momenteel heb ik ongeveer 30 minuten nodig om een trap te tekenen en ongeveer 2 uur om de maten te drukken en te plakken.
  • Hoeveel tijd denkt u in de toekomst nog te winnen ?
    Met de huidige configuratie, denk ik niet veel meer tijd te winnen. Maar met de aanschaf van aanvullende opties en met een meer performant machinepark zou het zonder twijfel kunnen.
  • Laat de software u toe om andere soorten trappen aan uw klanten voor te stellen ?
    Compass Software zal me toelaten om andere soorten trappen voor te stellen, omdat vroeger het tekenen de beperkende factor was.
  • In welke mate zult u, dank zij de software, meer rendabel zijn ? En binnen welke termijn zal de toepassing afgeschreven zijn ?
    Ik zal vast en zeker meer rendabel zijn omdat er geen tijdverspilling meer is. Eens de software goed gekend is kan men, zonder zorgen, tot de productie overgaan. En zal de software na een tiental trappen afgeschreven kunnen zijn.
  • Zou u deze software aan een collega aanbevelen?
    Zonder twijfel. Voor een redelijke investering laat Compass Software aan de vaklui toe om trappen te produceren. Bovendien, Compass Software maakt het mogelijk om veel nauwkeuriger te werken.
  • Overweegt u om verder met Compass Software te gaan ? Met bijvoorbeeld de automatische berekening van de trapkosten of de besturing van een machine ?
    Wij zullen zeker met de prijsberekeningen verder gaan. Maar wat machinesturing zal het, voor ons, echter niet mogelijk zijn. Hiervoor zouden wij ons in de trappenproductie moeten specialiseren. In ons geval is het zeker niet noodzakelijk.

Wij danken de heer Ledune voor zijn vertrouwen en deze getuigenis. Bovendien wensen wij hem ook een goed gevulde orderboekje… met veel trappen van alle soorten !

 

Software oplossingen voor de schrijnwerkers

Ons gamma software is even breed als verschillend. Dit zal u toelaten het best aangepaste product te vinden, zowel op het gebied van het dagelijkse beheer van uw onderneming, uw personeel als voor de productie van uw trappen en meubelen en het aansturen van uw CNC machines..

Meestal zijn onze oplossingen geïntegreerd of aan elkaar verbonden om uw dagelijkse werk te vergemakkelijken en veiliger te maken.

 

Beheers-oplossingen voor de schrijnwerkerij

Met de door CBA voorgestelde beheers oplossingen kan u uw onderneming efficiënter beheren, zowel de commerciële zijde, alsook het beheer van uw medewerkers, uw contracten en van uw productie. Van offerte tot betaling van uw facturen, over bestellingen, facturatie, tijdsregistratie en analyses, al deze aspecten kunnen met de CBA beheers oplossingen efficiënt geregeld worden.

Lees meer

Aanvullende oplossingen voor uw bedrijf

In aanvulling op de gespecialiseerde oplossingen biedt CBA de mogelijkheid om al uw gegevens in de Cloud veilig te stellen.  Heeft u zich al eens gerealiseerd wat de enorme impact zou zijn bij het verlies van al uw commerciële gegevens?  Dankzij Eurobackup bent u veilig voor dit doemscenario door een automatische back-up.  Neem geen risico, beveilig uw bedrijfsgegevens.

Lees meer