Getuigenis - Compass Software bij Schrijnwerkerij VANDEGAAR

Compass Software bij Schrijnwerkerij VANDEGAAR

Getuigenis van de bedrijven VANDEGAAR te MELEN

Compass Software is sinds jaren al DE software voor het ontwerp en de ontwikkeling van trappen. Vanaf zijn basisversies, bestemd voor de toevallige fabrikant, tot de meest geavanceerde versies, die de volledige besturing van alle soorten CNC machines toelaten, is Compass Software DE oplossing die u nodig hebt om uw omzet en productie te verbeteren. In een woord, om efficient vooruit te gaan.

Getuigenis:

Als voorbeeld willen wij het bedrijf Vandegaar te Mélen aanhalen.

Strategische verandering bij Vandegaar s.a.

Vandegaar s.a. is een bekende Schrijnwerker in de streek van Herve en die meer dan 23 jaar bestaat.

Het bedrijf begon bescheiden met, als enige medewerker, de baas van de onderneming, Jean-Marie Vandegaar. In de loop van de jaren groeide het bedrijf tot het in 2001, 34 medewerkers telde.

Wegens de teruglopende markconjuctuur heeft Vandegaar s.a. zoals vele andere ondernemingen in de streek, zijn personeelsomvang moeten terugschroeven.

Om het hoofd te bieden aan de crisis voerde het bedrijf een reorganisatie door, verhoogde het gamma producten met een scherpe prijsstelling en verhoogde het rendement door nieuwe technologien aan te wenden. Vandegaar s.a. stelt vandaag nog 22 personen te werk.

Een bedrijfanalyse toonde na enkele jaren dat de genomen beslissing qua tewerkstelling in combinatie van goedkopere producten de juiste was. Maar de groei van goedkopere producten gingen niet ten koste van de know-how van het bedrijf. Een ervaring van 30 jaar, die Vandegaar s.a. op zijn juiste niveau plaatst in België en in Duitsland in de Schrijnwerkij sector.

Op basis van deze analyse, heeft s.a.Vandegaar zich volgende doelstellingen gesteld:

  • Terug één van de voornaamste schrijnwerkers in de provincie Luik worden.
  • De diversifiëring van de producten beperken tot de core-bussiness (trappen, deuren en massieve vloer)

Hiertoe is er een diepgaande studie binnen de onderneming uitgevoerd, teneinde beter aan de eisen van de klanten aan te sluiten en zich op core producten te concentreren en te investeren in de productiemiddelen om tot een nog betere prijs/kwaliteit verhouding te komen.

Aanzienlijke bedragen werden en zijn nog geïnvesteerd teneinde de veranderingen op alle niveau's (Commercieel, Technisch, Opleiding en Financieel)te optimaliseren waaronder o.a. de aanschaf van de Software Compass Software, verdeeld door C.B.A. bv. Support die de kwaliteit zal verbeteren en de prestatie van de numerieke besturingsmachine vergroten (Sleutelmachine van de werkplaatsen).

Dank zij de veranderingen, reeds begonnen tijdens de jaarbeurs van HABITAT, heeft Vandegaar s.a. reeds een gevoelige verbetering van zijn orderboekje kunnen noteren en dank zij de uitgevoerde investeringen zal zij haar vooropgestelde doelsstellingen zeker weten te bereiken.

Jean-Marie Vandegaar
Directeur

http://www.vandegaar.be/index_nl.html

Wij bedanken Mijnheer Vandegaar voor zijn vertrouwen en zijn getuigenis. Wij wensen hem, eveneens, een goed gevuld orderboekje... met heel veel trappen !

 

Software oplossingen voor de schrijnwerkers

Ons gamma software is even breed als verschillend. Dit zal u toelaten het best aangepaste product te vinden, zowel op het gebied van het dagelijkse beheer van uw onderneming, uw personeel als voor de productie van uw trappen en meubelen en het aansturen van uw CNC machines..

Meestal zijn onze oplossingen geïntegreerd of aan elkaar verbonden om uw dagelijkse werk te vergemakkelijken en veiliger te maken.

 

Beheers-oplossingen voor de schrijnwerkerij

Met de door CBA voorgestelde beheers oplossingen kan u uw onderneming efficiënter beheren, zowel de commerciële zijde, alsook het beheer van uw medewerkers, uw contracten en van uw productie. Van offerte tot betaling van uw facturen, over bestellingen, facturatie, tijdsregistratie en analyses, al deze aspecten kunnen met de CBA beheers oplossingen efficiënt geregeld worden.

Lees meer

Aanvullende oplossingen voor uw bedrijf

In aanvulling op de gespecialiseerde oplossingen biedt CBA de mogelijkheid om al uw gegevens in de Cloud veilig te stellen.  Heeft u zich al eens gerealiseerd wat de enorme impact zou zijn bij het verlies van al uw commerciële gegevens?  Dankzij Eurobackup bent u veilig voor dit doemscenario door een automatische back-up.  Neem geen risico, beveilig uw bedrijfsgegevens.

Lees meer