CBA On-Line Support

Wenst u on-line hulp door een CBA technicus ?

Indien u over een angepast onderhoudscontract beschikt, kunt u gebruikt maken van ons tele-support systeem.

Gelieve eerst onze technische support afdeling te contacteren door het zenden van een mail aan support[at]cba.be of per telefoon op nummer +32 (0)87.76.61.64.

Om toegang te verkrijgen tot onze support on-line dienst, download en installeer onze quicksupport module, door het klikken op onderstaande button :

CBA Dienst

Eens het quicksupport op het scherm komt, geef uw eigen toegewezen ID en uw paswoord door aan onze technicus.

Veel werkplezier !

 

 

Software oplossingen voor de schrijnwerkers

Ons gamma software is even breed als verschillend. Dit zal u toelaten het best aangepaste product te vinden, zowel op het gebied van het dagelijkse beheer van uw onderneming, uw personeel als voor de productie van uw trappen en meubelen en het aansturen van uw CNC machines..

Meestal zijn onze oplossingen geïntegreerd of aan elkaar verbonden om uw dagelijkse werk te vergemakkelijken en veiliger te maken.

 

Beheers-oplossingen voor de schrijnwerkerij

Met de door CBA voorgestelde beheers oplossingen kan u uw onderneming efficiënter beheren, zowel de commerciële zijde, alsook het beheer van uw medewerkers, uw contracten en van uw productie. Van offerte tot betaling van uw facturen, over bestellingen, facturatie, tijdsregistratie en analyses, al deze aspecten kunnen met de CBA beheers oplossingen efficiënt geregeld worden.

Lees meer

Aanvullende oplossingen voor uw bedrijf

In aanvulling op de gespecialiseerde oplossingen biedt CBA de mogelijkheid om al uw gegevens in de Cloud veilig te stellen.  Heeft u zich al eens gerealiseerd wat de enorme impact zou zijn bij het verlies van al uw commerciële gegevens?  Dankzij Eurobackup bent u veilig voor dit doemscenario door een automatische back-up.  Neem geen risico, beveilig uw bedrijfsgegevens.

Lees meer