Filosofie

Wij hebben ons tot doel gesteld voor iedereen die professioneel met zijn vak bezig is, de best mogelijke software ter beschikking te stellen, gekoppeld aan de best mogelijke dienstverlening.

Door het dagelijks contact met onze klanten, onze competentie, ervaring en het grote aanbod van softwarepaketten kunnen wij voor een grote toegevoegde waarde zorgen in dienst van alle professionals in de constructie sector.

Ons doel is een globale oplossing voor de bouwsector aan te bieden. Elk onderdeel van deze globale oplossing komt tegemoet aan de specifieke eisen van het betreffende marktsegment. Elk onderdeel werd ook speciaal uitgekozen om optimaal aan dit doel te beantwoorden.

Onze oplossing « Volledige integratie door CBA » vertegenwoordigt dus het geheel van de door ons voorgestelde oplossingen die onderling allemaal met elkaar verbonden zijn met bijkomende software die door ons werd ontwikkeld.

Indien u kiest voor een CBA oplossing, krijgt u : advies, installatie, personalisering, opleiding, onderhoud en opvolging van de door u gekozen toepassing.

 

Software oplossingen voor de schrijnwerkers

Ons gamma software is even breed als verschillend. Dit zal u toelaten het best aangepaste product te vinden, zowel op het gebied van het dagelijkse beheer van uw onderneming, uw personeel als voor de productie van uw trappen en meubelen en het aansturen van uw CNC machines..

Meestal zijn onze oplossingen geïntegreerd of aan elkaar verbonden om uw dagelijkse werk te vergemakkelijken en veiliger te maken.

 

Beheers-oplossingen voor de schrijnwerkerij

Met de door CBA voorgestelde beheers oplossingen kan u uw onderneming efficiënter beheren, zowel de commerciële zijde, alsook het beheer van uw medewerkers, uw contracten en van uw productie. Van offerte tot betaling van uw facturen, over bestellingen, facturatie, tijdsregistratie en analyses, al deze aspecten kunnen met de CBA beheers oplossingen efficiënt geregeld worden.

Lees meer

Aanvullende oplossingen voor uw bedrijf

In aanvulling op de gespecialiseerde oplossingen biedt CBA de mogelijkheid om al uw gegevens in de Cloud veilig te stellen.  Heeft u zich al eens gerealiseerd wat de enorme impact zou zijn bij het verlies van al uw commerciële gegevens?  Dankzij Eurobackup bent u veilig voor dit doemscenario door een automatische back-up.  Neem geen risico, beveilig uw bedrijfsgegevens.

Lees meer