Diensten

CBA-software voor schrijnwerkers

CBA is een team van specialisten in IT-oplossingen voor alle ambachtelijke en industriële schrijnwerkers.

CBA selecteert en biedt al meer dan 25 jaar oplossingen voor de houtsector. Daarom hebben we ons aanbod van technische en managementoplossingen voortdurend aangepast, net zoals we ons team op het hoogste competentieniveau hebben gehouden om aan de behoeften van elke professional in de sector te voldoen.

Wij zijn in staat om onze klanten te ondersteunen en de nodige service te verlenen op softwareniveau, maar ook op het vlak van consultancy, installatie, training en ondersteuning. Een hoogstaande ondersteuning en een kwalitatieve en persoonlijke after-sales service voor elk product en elke gebruiker zijn een van onze belangrijkste prioriteiten.

Voor al onze oplossingen bestaan service- en onderhoudscontracten, zodat elke gebruiker verzekerd kan zijn dat zijn software up-to-date blijft en kan dus genieten van de nieuwste beschikbare technologieën en alle nodige service.

CBA heeft veel samenwerkingsverbanden met leveranciers van CNC-machines, opleidingscentra en professionele federaties om beter aan de marktbehoeften te voldoen.

Ontdek in detail de oplossingen voor productiebeheer, tijdbeheer en back-ups, maar ook geavanceerde technische oplossingen op het gebied van de productie van trappen, meubels en kasten, CNC-aansturing en laserpositionering.

Elk van de oplossingen die CBA biedt, wordt aangeboden met het juiste serviceniveau dat vereist is.

 

Software oplossingen voor de schrijnwerkers

Ons gamma software is even breed als verschillend. Dit zal u toelaten het best aangepaste product te vinden, zowel op het gebied van het dagelijkse beheer van uw onderneming, uw personeel als voor de productie van uw trappen en meubelen en het aansturen van uw CNC machines..

Meestal zijn onze oplossingen geïntegreerd of aan elkaar verbonden om uw dagelijkse werk te vergemakkelijken en veiliger te maken.

 

Beheers-oplossingen voor de schrijnwerkerij

Met de door CBA voorgestelde beheers oplossingen kan u uw onderneming efficiënter beheren, zowel de commerciële zijde, alsook het beheer van uw medewerkers, uw contracten en van uw productie. Van offerte tot betaling van uw facturen, over bestellingen, facturatie, tijdsregistratie en analyses, al deze aspecten kunnen met de CBA beheers oplossingen efficiënt geregeld worden.

Lees meer

Aanvullende oplossingen voor uw bedrijf

In aanvulling op de gespecialiseerde oplossingen biedt CBA de mogelijkheid om al uw gegevens in de Cloud veilig te stellen.  Heeft u zich al eens gerealiseerd wat de enorme impact zou zijn bij het verlies van al uw commerciële gegevens?  Dankzij Eurobackup bent u veilig voor dit doemscenario door een automatische back-up.  Neem geen risico, beveilig uw bedrijfsgegevens.

Lees meer