Welkom bij CBA

Al meer dan 25 jaar biedt CBA u de beste informatica oplossingen voor de bouw- en de constructie industrie en in het bijzonder voor de schrijnwerkerij. Wij streven ernaar onze technische- en beheersoplossingen op peil te houden om een antwoord te bieden aan de nieuwe uitdagingen die zich aandienen in de sector. Ook onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold om de aan de eisen van onze professionele klanten te kunnen voldoen. Wij bieden u een hoogstaande dienstverlening voor zowel de hardware (materiaal), als voor de software (programma's), waarbij wij een kwalitatief hoogstaande, gepersonaliseerde opleiding voor iedere dienst en product ter beschikking stellen.

 


CBA ACTUALITEIT

CBA biedt nieuwe standaardpakketten voor ladebeheer in CABINET VISION

Lees meer

Compass Software biedt nu export in OBJ-formaat voor augmented reality-trappen

Lees meer

Contacteer ons

Software oplossingen voor de schrijnwerkers

Ons gamma software is even breed als verschillend. Dit zal u toelaten het best aangepaste product te vinden, zowel op het gebied van het dagelijkse beheer van uw onderneming, uw personeel als voor de productie van uw trappen en meubelen en het aansturen van uw CNC machines..

Meestal zijn onze oplossingen geïntegreerd of aan elkaar verbonden om uw dagelijkse werk te vergemakkelijken en veiliger te maken.

 

Beheers-oplossingen voor de schrijnwerkerij

Met de door CBA voorgestelde beheers oplossingen kan u uw onderneming efficiënter beheren, zowel de commerciële zijde, alsook het beheer van uw medewerkers, uw contracten en van uw productie. Van offerte tot betaling van uw facturen, over bestellingen, facturatie, tijdsregistratie en analyses, al deze aspecten kunnen met de CBA beheers oplossingen efficiënt geregeld worden.

Lees meer

Aanvullende oplossingen voor uw bedrijf

In aanvulling op de gespecialiseerde oplossingen biedt CBA de mogelijkheid om al uw gegevens in de Cloud veilig te stellen.  Heeft u zich al eens gerealiseerd wat de enorme impact zou zijn bij het verlies van al uw commerciële gegevens?  Dankzij Eurobackup bent u veilig voor dit doemscenario door een automatische back-up.  Neem geen risico, beveilig uw bedrijfsgegevens.

Lees meer