Online demonstratie

Wenst u een online demonstratie?

Onze online demonstraties gebeuren steeds na voorafgaande afspraak.

U kunt een afspraak regelen door ons te contacteren

Om deel te nemen aan een online demonstratie, verzoeken we u onze module Quick support te downloaden en te installeren door op onderstaande knop te klikken

CBA Dienst

Eens het Quick support op uw scherm verschijnt, neem dan contact met CBA op het nummer +32-(0)87/76.61.64

Een medewerker zal het op uw scherm getoonde 'identificatie ID' en het paswoord noteren.

Fijne demonstratie!

 
 

Software oplossingen voor de schrijnwerkers

Ons gamma software is even breed als verschillend. Dit zal u toelaten het best aangepaste product te vinden, zowel op het gebied van het dagelijkse beheer van uw onderneming, uw personeel als voor de productie van uw trappen en meubelen en het aansturen van uw CNC machines..

Meestal zijn onze oplossingen geïntegreerd of aan elkaar verbonden om uw dagelijkse werk te vergemakkelijken en veiliger te maken.

 

Beheers-oplossingen voor de schrijnwerkerij

Met de door CBA voorgestelde beheers oplossingen kan u uw onderneming efficiënter beheren, zowel de commerciële zijde, alsook het beheer van uw medewerkers, uw contracten en van uw productie. Van offerte tot betaling van uw facturen, over bestellingen, facturatie, tijdsregistratie en analyses, al deze aspecten kunnen met de CBA beheers oplossingen efficiënt geregeld worden.

Lees meer

Aanvullende oplossingen voor uw bedrijf

In aanvulling op de gespecialiseerde oplossingen biedt CBA de mogelijkheid om al uw gegevens in de Cloud veilig te stellen.  Heeft u zich al eens gerealiseerd wat de enorme impact zou zijn bij het verlies van al uw commerciële gegevens?  Dankzij Eurobackup bent u veilig voor dit doemscenario door een automatische back-up.  Neem geen risico, beveilig uw bedrijfsgegevens.

Lees meer