Creëer wat u wil en hoe u wil met CABINET VISION

Beperk uw technische mogelijkheden niet door uw software, maar gebruik CABINET VISION om te creëren wat u wil en hoe u wil

Creëer wat je wilt en hoe je wilt met CABINET VISION

Een gepersonaliseerde IT-oplossing voor gepersonaliseerde ateliers

De limieten van wat u kunt maken, mogen niet worden gehinderd door uw software. Bekijk hoe CABINET VISION u kan helpen bij het maken van elk op maat gemaakt product, gebouwd zoals u dat wil.

 

Vraag een gratis CABINET VISION test aan

Aanbevolen oplossingen:

  • Basismeubels / Basiskasten

Begin met Core Cabinets of Core Closets, of beide, afhankelijk van uw belangrijkste markten

  • xShaping

Voeg de xShaping-multiplier toe om de vormgeving van afzonderlijke onderdelen te versnellen

  • Export ALPHACAM

Voeg de x2AC-multiplier toe om naar ALPHACAM te exporteren en complexere bewerkingen te beheren.

  • +Simulation

Voeg de add-on +Simulation toe om bewerkingen vóór productie te simuleren en fouten en afgekeurde onderdelen te verminderen, waardoor tijd, materiaal en geld wordt bespaard

 

Geloof ons niet zomaar op ons woord. Ontdek hoe onze klanten produceren wat ze willen, hoe ze willen met CABINET VISION:

Ontdek hoe gebruikers produceren wat ze willen met CABINET VISION:

 

Creëer wat je wilt en hoe je wilt met CABINET VISION

"80% van de ondervraagde organisaties beoordeelt de aanpasbaarheid van CABINET VISION als beter in vergelijking met de concurrentie..."

 

Creëer wat je wilt en hoe je wilt met CABINET VISION

"Onze organisatie gebruikt CABINET VISION om tekeningen om te zetten in echte producten met ontwerpen en programmeren naar onze CNC. We produceren op maat gemaakte commerciële kasten en het upgraden van Cabnetware naar CABINET VISION heeft ons bedrijf enorm geholpen!.."

"We zouden CABINET VISION zeker aanbevelen vanwege het gebruiksgemak, de begrijpelijke terminologie en de mogelijkheid om de meeste kasten aan te passen aan precies wat de klant wil..."

 

Creëer wat je wilt en hoe je wilt met CABINET VISION

We gebruiken CV om op maat gemaakte kasten te ontwerpen en te verkopen. We tekenen ook voor andere ateliers, maken productietekeningen en zaaglijsten..."

"Ja, het heeft betere aangepaste mogelijkheden dan alles wat ik heb gezien. Ik ben misschien een beetje bevooroordeeld, ik gebruik CV al 18 jaar. :-)..."

 

Creëer wat je wilt en hoe je wilt met CABINET VISION

"Van presentatietekeningen tot productietekeningen tot volledige zaaglijsten..."

"Voor bouwers van op maat gemaakte kasten is het gewoon de beste tool..."

En vele anderen... : Hexagon Manufacturing Intelligence: Create what you want how you want with CABINET VISION | TechValidate

Bekijk alle voordelen van CABINET VISION om slimmer te werken in detail

 

Software oplossingen voor de schrijnwerkers

Ons gamma software is even breed als verschillend. Dit zal u toelaten het best aangepaste product te vinden, zowel op het gebied van het dagelijkse beheer van uw onderneming, uw personeel als voor de productie van uw trappen en meubelen en het aansturen van uw CNC machines..

Meestal zijn onze oplossingen geïntegreerd of aan elkaar verbonden om uw dagelijkse werk te vergemakkelijken en veiliger te maken.

 

Beheers-oplossingen voor de schrijnwerkerij

Met de door CBA voorgestelde beheers oplossingen kan u uw onderneming efficiënter beheren, zowel de commerciële zijde, alsook het beheer van uw medewerkers, uw contracten en van uw productie. Van offerte tot betaling van uw facturen, over bestellingen, facturatie, tijdsregistratie en analyses, al deze aspecten kunnen met de CBA beheers oplossingen efficiënt geregeld worden.

Lees meer

Aanvullende oplossingen voor uw bedrijf

In aanvulling op de gespecialiseerde oplossingen biedt CBA de mogelijkheid om al uw gegevens in de Cloud veilig te stellen.  Heeft u zich al eens gerealiseerd wat de enorme impact zou zijn bij het verlies van al uw commerciële gegevens?  Dankzij Eurobackup bent u veilig voor dit doemscenario door een automatische back-up.  Neem geen risico, beveilig uw bedrijfsgegevens.

Lees meer